RCF evenementen kalender

Geen evenement in de kalender
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

  Fotoclub Yara

Wat doen we?
Fotoclub Yara is een vereniging binnen het RCF die diverse activiteiten organiseert, waarbij fotografie centraal staat. De doelstelling van de vereniging is het verbreden en delen van kennis van fotografie onder de leden.
fotoclub
Onze activiteiten zijn:
We streven er naar om per jaar: drie keer per jaar een workshop houden voor leden, gegeven door een fotograaf uit de regio. Denk bijvoorbeeld aan een workshop over natuurfotografie, portret, macro, Photoshop, enz. Één keer per jaar een uitstapje naar een stad, dierentuin of andere locatie die interessant is voor de fotografie. Tijdens de Vikingdag: - Foto’s maken van de activiteiten - Portretfoto’s maken van mensen die dat willen - Foto’s van het afgelopen jaar tentoonstellen en mensen laten stemmen op de beste foto. Winnaar krijgt een prijs. - Alle ideeën zijn welkom…

Wie zitten er in het bestuur?

  • Rudy Harding - Voorzitter
  • Barry Bonsel - Bestuurslid
  • Vacature voor een bestuurslid! contact: Rudy of Barry


Lid worden?
Iedere werknemer (actief of pensioen) van Yara Sluiskil en huisgenoten (kinderen tot 18 jaar) kunnen lid worden. Lid worden kan door een mailtje te sturen naar fotoclub@yara.com met vermelding van: Naam, adres, geboortedatum en gewenst geregistreerd email adres.

Er word geen lidmaatschap gevraagd/betaald maar een bijdrage voor deelname per activiteit.

 

Subcategorieën