RCF evenementen kalender

Geen evenement in de kalender
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Geslaagde feestmiddag

Afgelopen zaterdagnamiddag 20 oktober gingen 185 deelnemers aan de jaarlijkse feestmiddag goed geluimd op pad naar de West Vlaamse stad Oudenaarde. De timing was om rond de klok van half drie bij Salons Mantovani te arriveren.
Diederik Reizen verzorgde met 5 bussen grotendeels het vervoer door geheel Zeeuws Vlaanderen en de Vlaamse grensstreek, een aantal deelnemers kwam met eigen vervoer. Het was weer al de vierde keer dat we in Salons Mantovani te gast waren in de sfeervolle zaal Diana. Onder het genot van een bakje koffie of thee met een heerlijke versnapering, werd men gastvrij ontvangen door de familie Paelinck van Salons Mantovani. Bij de aanvang van het feest rond 15.00 uur deed voorzitter Adri de Bruijne een openingswoordje en heette de genodigden van harte welkom. Het orkest Eddy’s Combo zette in voor de eerste stappen op de dansvloer. Om 16.00 uur werd een eerste ronde bingo gespeeld.

Er waren prachtige prijzen van drank tot levensmiddelenpakketten te winnen. Na de bingo konden de dansliefhebbers weer op de vloer of kon men in een ontspannen sfeer de banden met collega’s en oud-collega’s weer aanhalen. Wat uiteindelijk het doel is van deze middag en wat zeer gewaardeerd wordt.
Rond de klok van 18.00 uur tot ca. 20.30 uur werden we bediend met een driegangen diner met bijbehorende dranken, wat zich heerlijk liet smaken. Hierna zette het orkest weer in voor de vrolijke noten en zorgde hiermee voor de rest van de avond voor een gevulde dansvloer.  
Ook werd de tweede ronde van de bingo gespeeld met wederom mooie prijzen. Om 22.15 uur was de laatste dans en onder dankzegging door ceremoniemeester Adri de Bruijne aan de familie Paelinck en haar keukenbrigade en aan allen die dit feest tot een succes maakten. Vertrokken de feestvierders tevreden en voldaan huiswaarts.

Namens Bestuur Jubilarissenvereniging Yara Sluiskil.