RCF evenementen kalender

Geen evenement in de kalender
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Feestmiddag van de Vereniging van Jubilarissen

 

Na de succesvol verlopen Walking Dinner in Brussel en de busreis naar Leerdam in respectievelijk 2013 en 2014 was het nu de beurt aan de feestmiddag.

Zo gezegd zo gedaan gingen op zaterdagmiddag 10 oktober j.l. 161 deelnemers, onder het genot van zacht herfstweer, goed geluimd op pad naar de West-Vlaamse stad Oudenaarde.

De timing was om rond de klok van half drie bij Salons Mantovani te arriveren.

Diederik Reizen verzorgde met 3 bussen grotendeels het vervoer door geheel Zeeuws Vlaanderen en de Vlaamse grensstreek, een aantal deelnemers kwam met eigen vervoer.

We vierden ons lustrum in Salons Mantovani te Oudenaarde, alwaar we te gast waren in de sfeervolle zaal Diana.

Onder het genot van een bakje koffie of thee met een heerlijke versnapering, werd men gastvrij ontvangen door de fam. Paelinck van de Mantovani.

Bij de aanvang van het feest om 15.00 uur deed voorzitter Adri de Bruijne een openingswoordje en heette de genodigden van harte welkom.

Het orkest Franky’s Combo was voor de eerste keer bij ons te gast en zette in voor de eerste schreden op de dansvloer.

Om ca 16.00 uur werd de eerste ronde van de bingo gespeeld.

Er waren hier prachtige prijzen van drank tot levensmiddelenpakketten te winnen. Het bingoteam met Francine voor het bedienen van het bingoapparaat hield er de spanning goed in.

Na de bingo konden de dansliefhebbers weer op de vloer of kon men in een ontspannen sfeer de banden met collega’s en oud-collega’s weer aanhalen.

Rond de klok van 18.00 uur tot ca. 20.30 uur werden we bediend met een drie-gangen diner met bijbehorende dranken, hetgeen zich heerlijk liet smaken.

Deze keer kon men kiezen uit een vlees- of visgerecht.

Hierna zette het orkest weer in voor de vrolijke noten en zorgde hiermee voor de rest van de avond voor een gevulde dansvloer.

Ook werd de tweede ronde van de bingo gespeeld met wederom mooie prijzen.

Om 22.00 uur was de laatste dans en onder dankzegging door ceremoniemeester Adri de Bruijne aan de familie Paelinck en haar keukenbrigade, het sublieme orkest en aan allen die dit feest tot een succes maakten, vertrokken de feestvierders moe maar voldaan huiswaarts.

                           

Namens Bestuur Jubilarissenvereniging Yara Sluiskil.